دو کتاب 72 دقیقه ای در یک جلد
مجموعه کتاب های 72 دقیقه ای مجموعه ای متفاوت به منظور یادگیری مهارت های مختلف در تمامی زمینه ها می باشد ، امید است یاری گر شما هموطن عزیز در تمام مراحل زندگیتان باشد .
سردی و گرمی
دراین کتاب شما با انواع خوراکیها ، غذاها و طبع و مزاج آنها آشنا می شوید و می توانید مطابق با طبع و مزاج خود بهتری استفاده را از آنها ببرید و از بدن خود در برابر بیماریها محافظت کنید .
تالیف : آمنه محمود آبادی
تصحیح و ویرایش :طاهره سلیمی
ناشر : ابتکار دانش
قطع کتاب : رقعی انگلیسی
نوع جلد : شمیز
تعداد صفحه : 72
شابک : 3-411-297-111-600-978
نوبت چاپ : 1395
ادویه و چاشنی
امروزه همه می دانیم که برای تهیه ی یک غذای خوشمزه و مطبوع ، موادی لازم است که به غذا افزوده شود تا آن را معطر ، خوش رنگ و لعاب و لذیذ کند.
ادویه ها و چاشنی ها از جمله موادی هستند که برای این منظور مورد استفاده قرار می گیرند . آن ها علاوه بر مزه دار کردن غذا ، در زمینه درمان نیز اثرات شگفت انگیزی دارند .
در این کتاب سعی شده شما را با انواع ادویه ها ، چاشنی ها ، خواص ، مضرات و موارد استفاده ی آن ها آشنا نماید تا پیوسته غذایی لذیذ و خوش طعم به مذاقتان خوش آید .
تالیف : مریم عزیزی
محققان : مریم احمد پور
ناشر : ابتکار دانش
قطع کتاب : رقعی انگلیسی
نوع جلد : شمیز
تعداد صفحه : 72
شابک : 0-144-111-600-978
نوبت چاپ : 1395